English Romana

    

Termeni de confidentialitate

ASOCIATIA PRODUCATORILOR SI IMPORTATORILOR DE AUTOMOBILE – A.P.I.A. isi propune sa realizeze prin prelucrarea datelelor furnizate de dumneavoastra: varsta, judet, venit, adresa e-mail, unui studiu in scop de cercetare de piata pentru a evalua intentia de cumparare a unui autoturism. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ASOCIATIA PRODUCATORILOR SI IMPORTATORILOR DE AUTOMOBILE – A.P.I.A., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana.

Rezultatele studiului sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: membri APIA, abonati, vizitatori pagina web www.apia.ro.

  • Ne angajam sa va protejam confidentialitatea datelor cu caracter personal ( nume, prenume in cazul in care acestea sunt continute de adresa de e-mail)
  • Colectam doar informatiile care releva ce autoturism aveti si/sau intentia dumneavoastra de a achizitiona unul.
  • Protejam datele cu ajutorul firewall-urilor, prin criptare, construind sisteme informatice de securitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la apia@apia.ro sau fax: 021.668.52.70.

ASOCIATIA PRODUCATORILOR SI IMPORTATORILOR DE AUTOMOBILE – A.P.I.A. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 30989.