SIAB 2005


SIAB 2005 - Informatii generale

SIAB 2005, unul dintre cele mai asteptate evenimente din sectorul auto din Romania, a fost deschis in perioada 7-16 octombrie 2005 la Romaero Baneasa. Ziua presei si deschiderea oficiala au fost programate pe 6 octombrie.

Salonul se deschide intr-o perioada de crestere fara precedent a industriei auto – in anul 2004 s-au vandut cu 33,7 la suta mai multe autovehicule decat in 2003, iar in primele cinci luni ale anului 2005 (ianuarie – mai) s-au vandut cu 58,4 la suta mai multe autovehicule decat in perioada corespunzatoare a anului trecut. Mai multe detalii despre salon puteti gasi la www.siab.ro.

Organizator SIAB – AMC APIA Expo

Evenimentul este organizat de AMC APIA Expo, companie constituita de APIA si AMC Promotion. AMC Promotion este organizatorul Salonului Auto de la Paris, cel mai vechi si cel mai mare eveniment de acest tip.

Mai multe informatii despre Salonul Auto de la Paris si despre AMC Promotion gasiti pe www.mondialauto.tm.fr. AMC Promotion este singurul organizator al unui salon international auto care si-a dezvoltat activitatile la nivel international – saloane auto Buenos Aires, Cairo.

Repere SIAB

Au fost si anul acesta multe premiere auto – participantii au anuntat pentru aceasta editie peste 50 noutati petru Romania.

Editia din anul 2005 a SIAB a dispus de o suprafata expozitionala mai mare cu 20 la suta si un nou hangar, numarul expozantilor este deja mai mare cu 20 fata de editia anterioara, din anul 2003, iar spatiul exterior expozitional destinat vehiculelor utilitare a fost mai mare cu 80 la suta. Ghid practic:

  • Ziua de presa: 6 octombrie, între orele 9 si 19;
  • Program pentru public: de pe 7 pana pe 16 octombrie, între orele 10 si 20. Vineri si sâmbata, pâna la ora 21;
  • Pret de intrare: 100.000 lei – gratuit pentru copiii sub 7 ani
  • Locatia: Romaero Baneasa, B-dul Ficusului, Nr. 44, Sector 1, Bucuresti. Harta.