SIAB 2005

SIAB 2005 - Informatii generale

SIAB 2005, unul dintre cele mai asteptate evenimente din sectorul auto din Romania, a fost deschis in perioada 7-16 octombrie 2005 la Romaero Baneasa. Ziua presei si deschiderea oficiala au fost programate pe 6 octombrie.

Salonul se deschide intr-o perioada de crestere fara precedent a industriei auto – in anul 2004 s-au vandut cu 33,7 la suta mai multe autovehicule decat in 2003, iar in primele cinci luni ale anului 2005 (ianuarie – mai) s-au vandut cu 58,4 la suta mai multe autovehicule decat in perioada corespunzatoare a anului trecut. Mai multe detalii despre salon puteti gasi la www.siab.ro.

Organizator SIAB – AMC APIA Expo

Evenimentul este organizat de AMC APIA Expo, companie constituita de APIA si AMC Promotion. AMC Promotion este organizatorul Salonului Auto de la Paris, cel mai vechi si cel mai mare eveniment de acest tip.

Mai multe informatii despre Salonul Auto de la Paris si despre AMC Promotion gasiti pe www.mondialauto.tm.fr. AMC Promotion este singurul organizator al unui salon international auto care si-a dezvoltat activitatile la nivel international – saloane auto Buenos Aires, Cairo.

siab 2005a